Billige cocktails

Billige cocktails. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken på vores cocktails, eller vores service. Hos os er en cocktail altid billig og alle cocktails fås for 72,- Midt i København ligger Cocktailbaren hvor gode råvarer og hygge er i fokus. Vores cocktailkort er bygget op, om både de kendte klassikere og vores egne In house cocktails. En billige cocktail hos os, har stor variation, alt fra hindbær/lakrids Mojito til en jordbær/gin cocktail med lækker hvid chokolade og lime skum.

Vores cocktails kan nydes med en skål oliven, eller en stor variation af lækre nødder.

Lækker mad og hyggelig udeservering

Vores cocktailbar byder på mere end blot billige cocktails og drinks. Vores udeservering danner hele sommeren rammen for lækre sandwich og lette tapas anretninger. Vores cocktails har stor variation og kan nydes til maden. Alle vores cocktails er baseret på hjemmelavet sirupper, kvalitets spiritus samt frisk presset juicer. Vores udeservering tillader rygning og i weekenderne i sommerhalvåret har udeserveringen åbent til kl. 02:00. Nyd vores billige cocktails i midten af København, med udsigt til Christiansborg. Der modtages bord reservation på vores udeservering, når vejret tillader det.

Kom forbi til billige cocktails

Billige cocktails. Vores cocktailbar er for det voksne publikum, vores aldersgrænse er min. 23 år. Hos No64 tilbyder vi året rundt lækre og billige cocktails. En billig cocktail hos os, nydes alle ugens dage i sommer halvåret, hvor vores udeservering på Højbro Plads har parasoller og varmelamper, så vi imødekommer den danske sommer.

Vi tilbyder ligeledes en stor variation af virgin cocktails, ligeledes til billige priser. Vi tilbyder ligeledes om torsdagen, alle torsdage året rundt, Long Island for kun 64,-. Det er billigt, men smager dejligt.