Make it a double
for only 20,- extra

Billige drinks

Vi er en københavnsk cocktailbar der tilbyder billige drinks, lyder næsten for godt til at være sandt? Ikke desto mindre, er det netop hvad du får på vores hyggelige cocktailbar i hjertet af København, hvor vi byder på drinks af høj kvalitet. Høj kvalitet på ingredienser samt høj kvalitet på service. Lækre drinks til billige priser, så bliver det ikke bedre.
Vi imødekommer gerne personalefester, fødselsdage og sørger for, at jeres gæster får en fantastisk oplevelse, og i får arrangementet til billige priser. Vi ligger midt i København på Højbro Plads, kun et stenkast fra Christiansborg med taxa holdeplads foran cocktailbaren.

Drinks i hyggelige atmosfærer

Billige drinks. Vores cocktailbar i København K er i 2 etager, vi har valgt at indrette med hyggelige møbler og dæmpet belysning. Nyd jeres billige drinks i baren i stuen, eller i vores lounge område på 1. salen, hvor der ligeledes er bar. Vi anbefaler vores 1. sal til selskaber på mere end 10 personer. Billige drinks med stor variation og lækre råvarer, hver måned tilbyder vi en ny og spændende drink der tilpasses den enkelte måneds sæsonvarer.
På Højbro Plads finder du vores cocktailbar der torsdag, fredag og lørdag servere lækre og billige drinks. Om torsdagen tilbyder vi vores Long Island til kun 64,- Når vejret tillader det, kan vores drinks nydes på vores udeservering, hvor der ligeledes er rygeområde.

Billige drinks – bestil et bord

Cocktailbar i hjertet af København. Vores billige drinks og lækre omgivelser kan danne rammen for jeres arrangement. Vi sørger gerne for bordreservationer, uanset om i er 2 personer eller et større selskab. Vores drinks er lækre og med høj kvalitet af råvarer, vi sørger gerne for fredagsbar hvis personalet skal forkæles med billige drinks. Vores cocktailbar byder på billige drinks og billige cocktails, i fantastiske rammer. Ved større selskaber kan vi ligeledes supplere de billige drinks med lækker tapas og sandwich. Ved bordreservationer skal alle i selskabet være min. 23 år.