Cocktails

Alle skal have råd til lækre cocktails. Vores billige cocktails er altid lavet med de bedste, friske og hjemmelavet råvarer. Det er konceptet, altid billige cocktails. Vores cocktail kort ændres 4 gange årligt så vi sikre, at vi tilpasser os sæsonens råvarer. Vi tilbyder gerne en lækker månedens special og hver torsdag hele året servere vi en lækker Long Island for kun 64,-. Billige cocktails er altid en smagsoplevelse på vores cocktailbar midt i København.

Sofistikerede cocktails i hyggelige omgivelser

Billige cocktails. Vores cocktails er nøje udvalgt og vores hjemmelavet sirupper samt friskpresset juicer, sikre dig en billig pris med en fantastisk smag. I vores hyggelige lokaler på Højbro Plads, har vi plads til både små og store selskaber, vi reservere gerne 1. sal til privat arrangementer, såfremt I er min. 25 personer. Vores bartendere sørger hele natten for billige cocktails af høj kvalitet og vores cocktailbar danner rammen om den perfekte fødselsdag eller firmafest. Vores aldersgrænse er 23 år. Ja, vi servere billige cocktails, men de smager dejligt.

Drinks og meget mere

Hos No64 har vi et stort udvalg af cocktails, både de klassiske samt en del hjemmelavede in house cocktails. Vi anbefaler en Passion Fruit Cobbler eller en skøn Rosemary’s Berry.

Vores cocktails bliver fremstillet af gode råvarer og af kyndige og passionerede bartendere, så du er sikker på en cocktail eller drink, du vil nyde. Skulle vi imod forventning ikke lave op til dine forventninger og synes du ikke din cocktail smager godt, laver vi en ny på husets regning. Vi er så sikre på at vores billige cocktails er gode, at det er en service vi yder altid, til alle.

Kig forbi til cocktails, eller reserver bord her via vores hjemmeside.